Produktet

Sherbimet

Ne ofrojmë të gjitha materialet për izolim
Kompania jonë përbëhet nga një ekip i ri dhe dinamik që gjithmonë janë në gatishmërinë tuaj
Nëse i'u duhet ndihmë apo këshillë na kontakoni

Na Kontaktoni

Adresa
Parku i Biznesit, Mitrovicë Mitrovicë, Kosovë
Kontakti
E-mail: info@izomit.com izomitshpk@gmail.com Phone: +383 44 209 921